Terassimarkiisit

Terassimarkiisi tekee pihastasi viihtyisän oleskelupaikan. Markiisi lisää terassin käyttöä joka säällä sekä pidentää terassisi vuotuista käyttöaikaa sekä suojaa sinut ja kalusteesi polttavalta auringonpaisteelta.

Terassimarkiisi antaa suojaa ja sen varjossa pääset nauttimaan kesän herkuista vaikka vettä vähän tihkuisikin!

Eri käyttötarkoituksiin ja erikokoisiin terasseihin kannattaa valita oikein suunniteltu ja mittojen mukaan valmistettu markiisi. Valitse eri malleista sopivin markiisi omalle terassillesi.

Terassimarkiisit voidaan kiinnittää joko seinään tai kattoon. Sunsystems -terassimarkiisin ulottuma voi olla maksimissaan 4,0 m ja yhden terassimarkiisin leveys voi olla enintään 7,0 metriä. Tarvittaessa markiiseja voidaan kytkeä useampia rinnakkain.

Yhteistyössä

sunsystems-logo

Markiisinvalitsimeen pääset tästä!

Terassimarkiisi TM800

Sunsystems TM800 on täysin koteloitu terassimarkiisi, jonka viimeistelty muotoilu laadukas rakenne tekevät markiisista erittäin tyylikkään.

Lue lisää

Markiisin kaikki osat sulkeutuvat kotelon sisään, jolloin siitä tulee siisti ja lähes huomaamaton osa julkisivua. Runkoväreissä on valittavana kolme vakioväriä (valkoinen, hopea ja musta) sekä saatavana useita muita värejä.

TM800-terassimarkiisin maksimiulottuma on jopa 4,0 metriä ja yhden markiisin maksimileveys on 7,0 metriä. Markiisi on saatavana ainoastaan moottoroituna.

Lataa esite tästä!

Terassimarkiisi TM770

Sunsystems TM770 on täysin koteloitu terassimarkiisi, jonka kaikki osat sulkeutuvat kotelon sisään, jolloin siitä tulee siisti ja huomaamaton.

Lue lisää

Tyylikäs ja linjakas muotoilu ja erityisen vahvat nivelvarret viimeistelevät markiisin. Runkoväreissä on valittavana kolme vakioväriä (valkoinen, hopea ja musta) mutta markiisi on maalattavissa kaikkiin RAL-sävyihin.

TM770-terassimarkiisin maksimiulottuma on jopa 4,0 metriä ja yhden markiisin maksimileveys on 6,0 metriä. Markiisi on saatavana ainoastaan moottoroituna ja kiinnitys tapahtuu markiisin päistä.

Lataa esite tästä!

Terassimarkiisi TM500

Sunsystems TM500 on uuden ajan terassimarkiisi, jonka tyylikäs muotoilu, monipuolisuus ja laadukas rakenne tekevät markiisista erittäin suositun ja takaavat pitkän käyttöiän.

Lue lisää

Accordion Content Text

TM500 on hyvin monipuolinen ja asiakkaan ja paikan mukaan muunneltavissa. Markiisi on saatavana perinteisillä Classic-päädyillä tai pyöristetyillä Design-päädyillä. Lisävarusteina on saatavana esimerkiksi rullautuva etukangas, kangaspalkki tai markiisia suojaava katosprofiili. Vakiorunkovärit valkoinen, hopea ja musta.

TM500-terassimarkiisin maksimiulottuma on jopa 4,0 metriä ja yhden markiisin maksimileveys on 7,0 metriä (sarjaan kytkettynä 15,0m).

Lataa esite tästä!

Terassimarkiisi TM300

Terassimarkiisi TM300 sopii esimerkiksi pienen terassin tai pation katteeksi.

Lue lisää

Siro terassimarkiisi on kevytkäyttöinen. Hyvin suunniteltu rakenne ja tyylikäs muotoilu antavat markiisille kauniin ilmeen ja vahvat nivelvarret pitkän käyttöiän. Markiisin runkovärinä hopea.

Maksimissaan 5,0 metrin leveys ja 2,5 metrin ulottuma riittää hyvin kattamaan normaalit omakotitalon terassit.

Lataa esite tästä!