MediSeam Oy

Vi är motiverade av att tillverka bästa möjliga produkt till omständigheter där bara det bästa, slitstarkaste och fungerande produkten duger.

Mediseam vakuummadrass och –splint produkter används bl.a av brandkår, försvarsmakten, sjuktranportföretag, tandläkarstationer samt inom räddnings- och sjukvårdsutbildning.

Skyddsöverdragen omfattar all skyddsbehov från industribruk till partytält, köld- och buller-dämpning, draperier, svetsdraperier och mellanskärmar, presenningar till lastbilar och släpvagnar samt tak och väggar till tält och paviljonger.

Våra kvalitativa och slitstarka produkter tillverkas i Hollola av inhemska och europeiska toppmaterial.

Kvalitet och kunnande

Vi försäkrar produkternas höga funktionssäkerhet genom kvalitet och uppfyllandet av standard.

Våra produkter uppfyller kraven av EN 1865:1999 standard.

EN 1865:1999 Standard

Vakuummadrasser och -splintar

Vår största prioritet är kvalitet och hållfasthet. Produkterna utvecklas för att användas i Nordens krävande omständigheter och materialen väljs för extrema förhållanden.

Vakuummadrasser och -splintar för förstahjälp och  för räddningskåren tillverkar vi i alla modeller för att passa olika användningsomgivningar. Kan också användas i arktiska förhållanden.

Bekanta dig med vakuumdrasser och -splintar.

Skyddsöverdrag och -draperier

Våra skyddsöverdrag täcker behovet av överdrag för inomhus och utomhus. Vi tillverkar buller- draperier, kölddraperier, svetsdraperier, flyttbara mellanväggar, överdrag för skyddande av jordmassor, släpvagnsskydd samt olika tält- och paviljongsmaterial.

Vi levererar kvalitetsprodukterna snabbt och pålitligt enligt kundens önskemål.

Vi erbjuder också tjänster till Lahtis regionens tryckerier. Vi förädlar storformathelheter till mässo- och reklamändamål. Vi syr och limmar reklambanderoller, företagsfanor samt stora utomhus –reklam.

Bekanta dig med skyddsöverdrag och draperier
ikkunalliset-verhot